We streven er naar om bestellingen binnen 1 tot 3 werkdagen op te sturen.

Voor kunstwerken die in opdracht gemaakt worden, gelden de vooraf met u afgesproken levertijden.  

Gaat het verzenden onverhoopt langer duren? Dan ontvangt u van ons altijd bericht op het door u opgegeven e-mailadres.

Bedenktijd/retour van prints en werken tot 30×40 cm

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan CLM Art geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@clm-art.nl. Zet uw ordernummer in dit bericht en welke product(en) u wilt terugsturen. Hiermee meldt u de retourzending aan. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Verdwenen retourzendingen kunnen wij niet terugbetalen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is en kies voor verzending met Track & Trace!

Retouradres (geen bezoekadres)
CLM Art
Wipmolen 138
1444 GZ Purmerend

Uitgesloten van retourneren zijn kunstwerken die speciaal voor u op maat en/of in opdracht zijn gemaakt.

Retour van originele werken groter dan 30×40 cm

Wegens kwetsbaarheid en uniekheid van het product is het niet mogelijk om het product te retourneren. Ook op schilderijen die in opdracht worden gemaakt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Verzending en verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Vanwege de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om schilderijen groter dan 70×90 cm te versturen. Schilderijen groter dan 70×90 cm worden op afspraak (binnen Nederland) bij u bezorgd. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw woonplaats en beginnen bij €50,-. Wij zullen dit altijd vooraf met u afstemmen.

De verzendkosten voor prints en werken tot 70×90 cm bedragen:

Nederland:

€ 3,95 voor brievenbuspakketjes

€ 6,75 voor bestellingen onder de € 95,-

Gratis voor bestellingen vanaf € 95,-

België

Aangetekende Pakketverzending  € 9,95