Tijd voor iets nieuws! Een paar keer per jaar zal ik op deze pagina een veiling organiseren. Met grote en kleine, nieuwe en oudere schilderijen.

Hieronder zijn de actuele veilingen te zien. Klik op ‘Bied nu’ voor meer informatie over het kunstwerk en om een bod uit te brengen! 

Actuele veiling

Er zijn momenteel geen lopende veilingen. Volg mij op Instagram om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste veilingen!

Hoe werkt de kunst veiling?

Na het uitbrengen van een bod ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt jouw bod, en dat van anderen, terugvinden onder de tab ‘Wie heeft er al geboden?’.

Liever anoniem bieden? Dat kan! Vul tijdens het plaatsen van een bod dan ‘anoniem’ in i.p.v. je eigen naam. Het e-mailadres dat je invoert wordt niet openbaar gemaakt. 

Iedere kavel heeft een startbedrag en zal een aantal dagen open zijn voor biedingen. Zodra de kavel sluit wordt het schilderij automatisch verkocht aan de hoogste bieder. Simple as that! Wanneer het minimumbedrag niet behaald wordt, zal het schilderij niet verkocht worden.

Verkoop van het schilderij

Heb je een schilderij weten te bemachtigen? Super leuk! Dan neem ik contact met je op om de verkoop af te ronden. Er komen geen extra veiling- of servicekosten bij. Indien verzending gewenst is, komen er verzendkosten (€8,80 binnen NL) bij.

Vragen over deze veiling?

Voor meer informatie over het schilderij of de veiling, stuur mij gerust een mailtje: info@clm-art.nl.