Een aantal keer per jaar zal ik op deze pagina een veiling organiseren. Met grote en kleine, nieuwe en oudere schilderijen.

Hieronder zijn de actuele veilingen te zien. Klik op de ‘Bied nu’ knop voor meer informatie over het kunstwerk en om een bod uit te brengen! 

Op dit moment is er 1 veiling actief.

Veiling: Schilderij DANU

Schilderij DANU - Goddess serie - Moderne kunst | CLM Art

“DANU” is een schilderij dat de connectie tussen mens en natuur weergeeft. Dit kunstwerk toont een serene vrouw met een raaf en een wolf, symbolen van wijsheid en bescherming. Ideaal voor liefhebbers van moderne kunst die graag unieke items aan hun interieur toevoegen.

Schilderij DANU is onderdeel van de Goddess serie, bekijk bijvoorbeeld ook schilderij GAIA.

Materiaal: Acrylverf op canvas
Afmeting:
 40 x 50 cm
Jaar: 2023

  • Startdatum: 20/05/2024
  • Einddatum: 23/05/2024 om 21:00 uur
  • Startbod: €20,-
  • Biedstappen: €5,-

DANU

Current Bid : €35.00

Ended ago:
27 dagen
0 uur
17 minuten
13 seconden
Dit kavel is verkocht aan Liza voor €35.00 .

“DANU” is een schilderij dat de connectie tussen mens en natuur weergeeft. Dit kunstwerk toont een serene vrouw met een raaf en een wolf, symbolen van wijsheid en bescherming. De aardse kleuren en vloeiende lijnen brengen een gevoel van mystiek en harmonie over. Ideaal voor liefhebbers van moderne kunst die een vleugje magie en rust in hun interieur willen brengen.

Schilderij DANU is onderdeel van de Goddess serie, bekijk bijvoorbeeld ook schilderij GAIA.

Materiaal: Acrylverf op canvas
Afmeting:
 40 x 50 cm
Jaar: 2023

De zijkanten van mijn schilderijen worden altijd meegeschilderd, zodat deze ook zonder baklijst opgehangen kan worden.

Bieder Naam Gebodenprijs Wanneer
Liza €35.00 27 dagen geleden
Naomie €30.00 29 dagen geleden
Inge €25.00 29 dagen geleden

Hoe werkt de veiling?

Na het uitbrengen van een bod ontvang je een bevestigingsmail. Je kunt jouw bod, en dat van anderen, terugvinden onder de tab ‘Wie heeft er al geboden?’.

Liever anoniem bieden? Dat kan! Vul tijdens het plaatsen van een bod dan ‘anoniem’ in i.p.v. je eigen naam. Het e-mailadres dat je invoert wordt niet openbaar gemaakt. 

Iedere kavel heeft een startbedrag en zal een aantal dagen open zijn voor biedingen. Zodra de kavel sluit wordt het schilderij automatisch verkocht aan de hoogste bieder. Simple as that! Wanneer het minimumbedrag niet behaald wordt, zal het schilderij niet verkocht worden.

Hoogste bieder

Bent je de hoogste bieder? Dan ontvang je een e-mail met de vervolgstappen en de factuur met betaalverzoek. Betaling dient voldaan te worden binnen 3 dagen.

Verzending

Het schilderij wordt beschermd verzonden in een stevige verpakking. Zodra de betaling voldaan is wordt het schilderij binnen 2 werkdagen verzonden.

Verzendkosten binnen Nederland: € 15,-.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer informatie over dit schilderij of de veiling? Neem gerust contact op via info@clm-art.nl.